VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Airflow Dentar

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Tineretului
Cea mai comuna afectiune cu care se confrunta aproape toate persoanele de-a lungul timpului sunt cariile dentare, acestea fiind intalnite atat in cazul copiilor, cat si al adultilor.

Semnele initiale sunt nesemnificative, motiv pentru care sunt adesea ignorate, insa din pacate, majoritatatea pacientilor ajung la cabinet in fazele mai avansate, dupa ce durerea apare deja.

In schimb, cariile ataca treptat atat dintii, cat si radacinile lor, acestea ramanand expuse ca urmare a fenomenului de retractie gingivala.

Clinica 3D Dental pune la dispozitia pacientilor tehnologia Air Flow care ajuta la curatarea corespunzatoare a cavitatii bucale. Pe langa faptul ca se indeparteaza depunerile de tartru, nu exista efecte secundare si riscuri, nu apare durerea si nici nu se dezvolta sensibilitatea dintilor.

Astfel, aceasta tehnologie se bazeaza pe un jet de apa combinat cu o solutie de bicarbonat de sodiu cu ajutorul careia se permite igienizarea dintilor, dar si albirea acestora.

Airflow-ul dentar poate fi vazut ca o alternativa nedaunatoare la alte modalitati de albire a dintilor, rezultatele fiind multumitoare in toate cazurile.

Ce presupune aceasta procedura?

Air Flow-ul este necesar pentru a curata partea ocluzala a dintilor atunci cand se impune sigilarea, dar permite si eliminarea tuturor petelor aparute in urma consumului de alimente si bauturi care pateaza, precum cafeaua, vinul rosu sau ceaiul negru.

De asemenea, cu toate ca unele bacterii innegresc smaltul aducand un aspect neplacut, nuanta initiala a dintilor poate fi redata cu usurinta. Mai mult, Air Flow-ul este ideal pentru a fi inlaturate depunerile de tartru care de cele mai multe ori apar in spatiile dintre dinti. Nu in ultimul rand, tehnica este potrivita in cazurile in care medicii nu pot aprecia gradul de deteriorare al smaltului dentar. Air Flow-ul este recomandat si inainte de tratamentele ortodontice sau protetice.

Care sunt avantajele?

In primul rand costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind o modalitate potrivita pentru albirea dintilor. De asemenea, pacientii se bucura de confort, ocazie cu care nu se confrunta cu sensibilitatea dintilor, dar vor putea scapa si de frica de dentist, in caz ca aceasta exista.

Mai mult, nu se aduc prejudicii la nivelul dintilor, nu se uzeaza si se previn mai multe tipuri de afectiuni la nivelul cavitatii orale. In plus, se mentine sanatatea dintilor si integritatea lucrarilor protetice, orice pacient avand ocazia de a se bucura de un zambet cat mai frumos.

Care este procedura?

Tratamentul este urmat pentru partea vizibila a dintilor, de deasupra gingiilor si ofera posibilitatea de a curata cu atentie toate zonele. Astfel, se urmareste aplicarea aparatului deasupra fiecarei portiuni a tuturor dintilor, ocazie cu care se indeparteaza toate petele, iar dintii devin mai aratosi.

Cu alte cuvinte, airflow-ul dentar este ideal pentru a igieniza cavitatea bucala, pentru a asigura un aspect mai placut al dintilor si pentru a indeparta tartrul stocat pe suprafata dentara. In ciuda tehnologiei avansate utilizate, procedura nu este una foarte costisitoare.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil