VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Albire Dinti cu Laser

Lampa Zoom orice nuanta la 3D Dental Tineretului

Despre Albirea Dintilor

Tehnologia a evoluat suficient de mult in domeniul stomatologiei, incat pacientii sa se bucure de o serie de tratamente mult mai eficiente si mai usor de pus in practica, printre care si albire dinti cu laser.

Cu alte cuvinte, dupa cel mult o ora se pot obtine rezultate grozave si un alb mai deschis cu pana la 8 nuante, in timp ce in trecut se ajungeau la astfel de rezultate dupa mai multe sedinte.

Laserul este mult mai eficient si decat kit-urile pentru albirea dentara care pot fi utilizate acasa, iar numerosi pacienti apeleaza la estetica dentara.

Care este procedura?

Laserul este utilizat doar in cabinetul de stomatologie si implica necesitatea unor substante speciale, alaturi de tehnologia moderna si cunostintele medicului. De multe ori se recomanda ca inainte de albirea dintilor cu laser sa se efectueze un detartaj si periaj profesional pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Asadar, in primul rand este nevoie de asigurarea protectiei gingiilor, urmand a se aplica un gel special care se activeaza prin intermediul laserului si are rolul de a albi dintii. In functie de preferinte, procesul se poate relua de pana la 5 ori intr-o singura sedinta.

Care sunt rezultatele?                     

Acestea variaza de la un pacient la altul in functie de modul in care sunt intretinuti dintii, deoarece anumite obiceiuri si alimente pot favoriza ingalbenirea acestora, de la fumat, la consumul de bauturi si mancaruri ce contin coloranti, de la vin rosu, ceai negru, cafea sau chiar administrarea anumitor medicamente.

De asemenea, rezultatele sunt influentate si de starea initiala a dintilor, deoarece prin albirea cu laser se obtin circa 8 nuante mai albe.

Ulterior, in functie de stilul de viata al pacientilor, acestia se vor putea bucura de rezultate pana la 3 ani sau mai putin daca dintii nu sunt ingrijiti in mod corespunzator, in schimb, dupa aceasta perioada, procedura poate fi reluata.

Exista riscuri?                                                   

Orice interventie stomatologica implica anumite riscuri, insa in cazul laserului pentru albire sunt doar cateva reguli minime care trebuie respectate precum folosirea acestuia doar in cadrul clinicii si doar de catre medicul care are abilitatile necesare, apeland doar la echipamente de calitate, de la substantele utilizate pana la protectia pentru gingii, precum si laserul sau lampa. Insa aceasta procedura nu aduce durere nici macar in cazul dintilor mai sensibili deoarece acestia sunt bine protejati, iar in situatia in care apare disconfortul, procedura poate fi reluata la o alta sedinta.

Albire Dentara Realizata la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil