VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Albirea Dintilor

Lampa Zoom orice nuanta la 3D Dental Tineretului

Despre Albirea Dintilor

Oricine isi doreste sa se bucure de un zambet perfect, insa dintii se ingalbenesc odata cu trecerea timpului, existand cativa factori ce favorizeaza acest proces, precum fumatul sau consumul anumitor alimente si bauturi cum ar fi cafeaua, vinul rosu sau ceaiul negru.

Din fericire sunt disponibile mai multe tratamente pentru albirea dintilor, care pot fi urmate atat la domiciliu, cat si la cabinetul stomatologic, ultima optiune fiind si cea mai eficienta si care implica un timp mai scurt pentru obtinerea rezultatelor.

Albirea profesionala a dintilor

Cu toate ca sunt propuse o multime de solutii miraculoase pentru albirea dintilor, acestea nu vor fi niciodata la fel de eficiente precum acest tratament urmat in cadrul cabinetului, unde se foloseste un gel special care ajuta la obtinerea unui alb imaculat.

Procedura poate fi accelerata atunci cand se foloseste o lampa speciala sau chiar laserul, iar unul dintre cele mai mari avantaje este faptul ca nu este nevoie de mai mult de o sedinta pentru obtinerea unor rezultate grozave. Asadar, efectele vor fi vizibile dupa cel mult o ora, in timp ce alte solutii presupun cateva saptamani.

Care este durata efectului?           

Aceasta variaza in functie de fiecare persoana in parte, efectul fiind observat chiar si cativa ani in unele cazuri. Cu toate acestea, este important si aspectul dintilor la inceputul tratamentului, intrucat albirea nu poate fi facuta decat cu cateva nuante.

In plus, rezultatele sunt influentate si de stilul de viata al pacientilor, daca fumeaza sau daca consuma alimente si bauturi are pateaza.

In schimb, efectele pot fi pastrate pentru mai mult timp daca pacientii folosesc un kit la domiciliu, acest pachet continand un gel similar, care vine insa intr-o concentratie mai scazuta. De asemenea, nu trebuie neglijata igiena orala, intrucat culoarea dintilor se va altera mult mai rapid.

Exista riscuri sau efecte secundare?

Orice tratament stomatologic implica si riscuri, insa in acest caz acestea sunt minore. Dintre efectele secundare, sensibilitatea dentara este cea mai intalnita, insa aceasta este moderata si de cele mai multe ori dispare la finalul tratamentului.

Insa pentru disconfortul creat, pacientii pot apela la paste de dinti speciale, iar medicii pot propune si purtarea unei gutiere speciale pe timpul noptii ce are in componenta un gel cu fluor care ajuta la prevenirea sensibilitatii dentare. Un alt risc este ca in primele zile de la inceperea tratamentului sa fie sesizate mici iritatii la nivelul gingiilor, insa acestea trec de la sine in scurt timp.

Albire Dentara Realizata la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil