VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Anestezie Stomatologica

Tratamente Laser la 3D Dental Tineretului

Posibilitati variate

Anestezia stomatologica este folosita in cadrul celor mai multe tratamente ale domeniului, intrucat multe dintre acestea implica durerea, iar pe aceasta cale pacientii pot sta linistiti. Fie ca este nevoie de obturarea unei carii sau de inserarea unui implant dentar, anestezia ajuta medicii sa poata efectua tratamentul in cele mai bune conditii, fara ca pacientii sa simta vreun disconfort.

Cele mai populare variante sunt cele prin injectie sau cea cu un spray special, iar in cazul primeia, aceasta se efectueaza cat mai aproape de os pentru ca substanta sa ajunga pana la nerv, iar amortirea sa aiba loc in cel mai scurt timp. La fel ca multe alte proceduri ale domeniului, si simpla anestezie stomatologica implica riscuri, insa acestea sunt intalnite foarte rar. Una dintre acestea este durerea aparuta in momentul patrunderii acului in gingie, de care multe persoane se tem, insa aceasta este una nesemnificativa, intrucat acele sunt foarte subtiri, iar zona poate fi amortita in prealabil cu spray.

Sedarea – ideala pentru cei mici

Aceasta procedura este folosita cel mai des in cazul copiilor, dar si al adultilor care prezinta teama de stomatolog, astfel incat acestia sa se poata relaxa. Inhalosedarea este intalnita in cadrul mai multor cabinete stomatologice si implica asistarea unui specialist, fiind folosita cu precadere in Statele Unite, insa tehnica a fost adoptata si de catre cabinetele moderne, care ofera solutii complete.

Anestezia generala                        

Aceasta este folosita mai rar, in cazurile mai complexe in care pacientii nu isi pot depasi teama sau atunci cand tehnicile necesare nu pot fi efectuate in alte conditii.

Pe aceasta cale pacientii nu se vor confrunta cu durere sau disconfort, in timp ce muschii sunt relaxati complet.

Riscurile anesteziei

Pacientii sunt nevoiti sa comunice istoricul medical si substantele la care au alergie, in caz contrar pot aparea numeroase riscuri. Unul dintre acestea este ca zona in care se face injectia sa nu amorteasca, nici macar atunci dupa ce este marita doza.

O astfel de situatie poate fi cauzata si de o infectie prezenta in locul respectiv, motiv pentru care, in functie de tratamentul ce trebuie efectuat, se poate recomanda realizarea unei radiografii.

De asemenea, in momentul injectarii pot fi nimerite artere care se inflameaza, iar pacientii se vor confrunta cu durere si disconfort. In schimb, toate aceste riscuri sunt rar intalnite, iar la nevoie pot fi combatute cu ajutorul medicamentatiei adecvate, toate procedurile stomatologice fiind astazi mult mai sigure.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil