VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Ceramic

Tratament Ortodontic la 3D Dental Tineretului

Despre Aparatul Dentar Ceramic

Oricine isi doreste sa beneficieze de un zambet perfect, obtinut de la mama natura, insa putini sunt cei care nu sunt nevoiti sa apeleze la diferite modalitati pentru a-si infrumuseta aspectul.

Exista mai multe solutii, insa unul dintre cele mai folosite tratamente este cel ortodontic, intrucat este indicat celor care prezinta probleme in momentul masticatiei, spatieri inestetice intre dinti, dinti care s-au dezvoltat necorespunzator sau nu au erupt deloc ori dinti inghesuiti.

De asemenea, si aparatele dentare pot fi de diferite tipuri, unele mai eficiente decat altele, care sunt recomandate in functie de problema prezentata de fiecare pacient.

Aspectul potrivit

Numeroase persoane sunt preocupate de aspectul lor, motiv pentru care s-au gasit solutiile potrivite pentru a evita dispozitivele ortodontice clasice din metal, fiind disponibile aparatele dentare ceramice, care propun aceleasi rezultate, insa un aspect mai atragator.

Acestea presupun acelasi sistem de bracketi din ceramica care imita nuanta naturala a dintilor, insa duce la efecte similare cu cele metalice, cu diferenta ca inspira mai multa incredere pacientilor care sunt interesati de modul in care se prezinta.

Care sunt avantajele?

In ciuda faptului ca aparatul ceramic este ceva mai costisitor decat cel metalic, clasic, mai mult ca sigur ca marele avantaj al aspectului compenseaza acest lucru. De asemenea, fiind mai putin vizibil si mai dificil de observat de catre cei din jur, pacientii pot avea mai multa incredere in sine si simti mai bine in pielea lor.

Mai mult, aceste dispozitive sunt la fel de eficiente precum cele metalice, in timp ce nuanta sa este una foarte rezistenta, ce se pastreaza pentru mai mult timp, in special daca pacientii omit consumul de alimente interzise.

In schimb, elasticele din componenta aparatului se pot decolora, insa avantajul este ca acestea se inlocuiesc in cadrul fiecarei consultatii, care are loc, de regula, la fiecare doua luni.

Nu in ultimul rand, igiena orala se poate desfasura in mod corespunzator, fiind acceptata chiar si utilizarea periutei electrice, in timp ce pentru inlaturarea resturilor de mancare se poate folosi o periuta interdentara.

Care sunt dezavantajele?                                 

Un aspect important pentru multi este faptul ca un aparat dentar ceramic este mai scump decat unul clasic, aspect cauzat nu numai de ceramica folosita in componenta sa, cat si de atentia sporita la intretinerea si reglarea obisnuita.

De asemenea, acesta este si mai putin rezistent, in timp ce perioada tratamentului, de regula, se intinde pe mai mult timp decat in cazul celui metalic, intre 12 si 24 de luni.

Tratamente Ortodontice Realizate la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil