VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Damon

Tratament Ortodontic la 3D Dental Tineretului

Despre Aparatul Dentar Damon

Exista numeroase tipuri de aparate dentare la care pot apela toti cei care doresc sa isi infrumuseteze zambetul fara a apela la interventii chirurgicale, dintii fiind repozitionati datoria presiunii exercitate de catre aceste dispozitive. Una dintre cele mai moderne solutii este reprezentata de aparatul dentar Damon, care se remarca prin bracketii autoligaturanti ce implica mai putin disconfort si un tratament mai rapid.

Acest sistem nu se mai foloseste de elasticele traditionale, fiind mult mai eficient, in timp ce dintii sunt foarte bine protejati, iar efectuarea igienii orale corespunzatoare nu este impiedicata.

Caracteristici

Pacientii nu mai sunt nevoiti sa mearga atat de des la cabinet pentru a face ajustarile necesare, in timp ce arcurile folosite sunt mai inteligente, aplicand presiunea optima in fiecare pas al tratamentului. De asemenea, pot fi tratate si cazuri mai complexe, care in alte situatii nu ar fi fost posibile fara extractii dentare sau expansiunea arcadelor. In plus, nu mai intervin problemele cauzate de disconfort, masticatia deranjanta sau deficiente la vorbire, iar pacientii se vor putea obisnui cu dispozitivul in cel mai scurt timp.

Cum cele mai multe persoane sunt preocupate de aspectul lor, purtarea unui aparat dentar poate implica stanjeneala, insa Damon este foarte discret, iar lipsa elasticelor presupune mai putine bacterii colectate la nivelul acestora. Igiena orala nu va reprezenta o problema, fiind efectuata cu usurinta, in timp ce periuta interdentara trebuie utilizata pentru asigurarea sanatatii cavitatii orale.

Cu toate acestea, cei care isi doresc sa beneficieze de cea mai buna solutie, dar si de un aspect grozav pe toata durata tratamentului, pot apela la Damon Clear ce presupune folosirea bracketilor din ceramica, care se se aseamana nuantei dintilor naturali.

Avantaje

Conform specialistilor, rezultatele aduse de aparatul dentar Damon sunt cu pana la 20% mai bune decat alte sisteme disponibile, iar durata tratamentului mai redusa reprezinta un avantaj semnificativ pentru majoritatea pacientilor.

Pe aceasta cale se reduce si numarul consultatiilor obligatorii, insa au beneficii si cei care sunt nevoiti sa obtina o expansiune palatala, intrucat nu sunt necesare alte dispozitive complexe sau interventii chirurgicale. Cu alte cuvinte, pacientii se pot bucura de mai mult confort, aparatul trebuie purtat mai putin timp, iar rezultatele obtinute sunt ideale.

Poate ca singurul dezavantaj adus de Damon este faptul ca e mai costisitor decat alte tipuri de dispozitive ortodontice, insa efectele vor fi pe masura, iar oricine poate beneficia de o lista lunga de avantaje, acest aparat fiind destinat persoanelor de toate varstele, de la copii, la adolescenti sau adulti.

Tratamente Ortodontice Realizate la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil