VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Incognito

Tratament Ortodontic la 3D Dental Tineretului

Despre Aparatul Dentar Incognito

Acum poate fi mult mai usor sa ne bucuram de zambetul perfect, chiar daca nu beneficiem de acesta de la mama natura. Evolutia tehnologica si-a lasat amprenta asupra domeniului stomatologiei, unde astazi sunt disponibile tratamente foarte moderne si eficiente, pentru remedierea oricarei probleme.

Astfel, la 3D Dental poti apela atunci cand iti doresti sa urmezi un tratament ortodontic discret, la sfarsitul caruia rezultatele sa fie perfecte si sa te poti bucura de micile placeri ale vietii.

Avantaje Incognito

Sunt multe persoane preocupate de aspectul lor, astfel ca aparatul dentar Incognito este ideal pentru acestia, intrucat nu poate fi observat de catre cei din jur la fel ca in cazul dispozitivelor ortodontice clasice. Incognito se aplica pe partea interioara a dintilor, motiv pentru care este si foarte comod, iar incet incet se obtine zambetul mult dorit.

De asemenea, disconfortul creat pe durata tratamentului este insesizabil datorita faptului ca s-a acordat o atentie speciala la confectionarea aparatului, iar pacientii nu vor mai prezenta probleme la vorbire sau in momentul masticatiei.

In plus, acesta este si foarte precis intrucat este personalizat pentru fiecare pacient in parte, astfel incat rezultatele sa se obtina intr-un timp cat mai scurt, oricare ar fi problema prezentata.

Nimeni nu isi doreste sa urmeze tratamente care se intind pe perioade lungi de timp, insa aparatul dentar Incognito are avantajul ca presupune mai putine vizite la cabinet, rezultatele se obtin mai repede, iar pacientii sunt mai multumiti.

Primele rezultate pot fi vizibile in cel mai scurt timp, pe cand in cazul altor aparate, acestea pot fi observate abia dupa cateva luni.

Dezavantajele Incognito           

Pretul de achizie si intretinere este semnificativ mai mare, aspect foarte important pentru multi pacienti. De asemenea, acesta nu este eficient in cazurile mai complexe, motiv pentru care cei care prezinta astfel de deficiente ar trebui sa se orienteze catre aparatele dentare clasice.

Care sunt etapele?

Incognito este recomandat persoanelor de toate varstele, de la copii, la adolescenti sau adulti, iar in prima faza trebuie urmata o consultatie initiala pentru ca specialistii sa poata face o estimare.

Cu ajutorul simularii grafice, pacientii vor putea observa rezultatele ce pot fi obtinute, urmand ca mai apoi sa aiba loc etapa confectionarii in Germania, procedura care dureaza pana la 6 saptamani.

Ulterior se aplica aparatul, urmand ca la fiecare 6 saptamani pacientii sa fie nevoiti sa mearga la controale pentru a se efectua ajustarile necesare, iar specialistii sa se asigure de buna functionare a acestuia.

Tratamente Ortodontice Realizate la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil