VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Invizibil

Tratament Ortodontic la 3D Dental Tineretului

Despre Aparatul Dentar Invizibil

Sa te bucuri de un zambet perfect este mai usor ca niciodata cu ajutorul solutiilor ortodontice disponibile in ziua de azi. Mai mult, cei care sunt interesati de propriul aspect se pot orienta catre variantele mai discrete, precum aparatul dentar invizibil, ce poate fi folosit de persoane de toate varstele, de la copii, pana la adulti.

Se pot trata diferite probleme prezente la nivelul cavitatii orale, precum ocluzia, spatierile inestetice sau inghesuirile, dezvoltarea necorespunzatoare sau deloc a dintilor. Nu in ultimul rand, la final se obtine zambetul mult dorit, fara ca pacientii sa fie deranjati de disconfort, durere, probleme la vorbire sau masticatie etc.

Avantaje

Inainte de urmarea unui tratament ortodontic, pacientii sunt nevoiti sa rezolve toate afectiunile prezente la nivelul cavitatii orale, precum cariile sau depunerile de tartru, iar periodic trebuie efectuate detartrajul si periajul profesional, intrucat igiena orala se va realiza cu putina dificultate pe durata tratamentului.

Aparatul dentar invizibil este ideal pentru toti cei care trebuie sa aiba un aspect ireprosabil tot timpul, precum oamenii de televiziune sau cei care lucreaza in domeniul afacerilor.

Bracketii se aplica pe partea interioara a dintilor, care sunt foarte bine protejati impotriva cariilor dar si impotriva procesului de demineralizare.

De asemenea, perioada in care pacientii se vor acomoda este mult mai restransa, spre deosebire de momentele in care se poarta alte tipuri de aparate dentare, cand pot fi necesare chiar si pana la 4 saptamani pentru acomodare.

Dezavantaje

Poate ca cel mai mare dezavantaj al aparatului dentar invizibil este faptul ca implica costuri mai ridicate, atat la confectionare, cat si la intretinere. In plus, tratamentul nu poate fi urmat de catre oricine, intrucat cazurile mai complexe nu pot fi remediate decat cu ajutorul aparatelor traditionale.

Care sunt etapele?

In primul rand, pacientii trebuie sa treaca pragul cabinetului 3D Dental, unde un medic ortodont va efectua o consultatie, in urma careia se vor determina posibilitatile pentru tratarea problemelor prezente. De asemenea, trebuie efectuate mai multe radiografii pentru a se putea pune diagnosticul corect, iar in cazul in care aparatul dentar invizibil poate remedia toate deficientele pacientilor, atunci se vor efectua niste amprente ce vor fi trimise laboratului de tehnica dentara pentru pregatirea aparatului.

Tinand cont ca aceste dispozitive sunt fixe, nu pot fi indepartate si se impune necesitatea ajustarii lor la fiecare 6 saptamani, insa pacientii vor avea parte de cele mai bune conditii pe intreaga durata a tratamentului.

Tratamente Ortodontice Realizate la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil