VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Metalic

Tratament Ortodontic la 3D Dental Tineretului

Despre Aparatul Dentar Metalic

Numeroase persoane se confrunta cu probleme ale alinierii dintilor, iar de cele mai multe ori acestea pot fi remediate cu ajutorul aparatelor dentare. Evolutia tehnologica din domeniul stomatologic ofera pacientilor o multime de variante la care sa apeleze in functie de preferinte si necesati, insa de multe ori cea mai eficienta solutie este reprezentata de aparatul dentar metalic.

In schimb, acesta este prezent astazi intr-o versiune mult mai imbunatatita decat in urma cu cativa ani, fiind propuse suficiente avantaje.

Costuri accesibile

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru toata lumea este reprezentat de costuri, cu cat mai mici cu atat mai bine, iar acest dispozitiv ortodontic clasic este accesibil pentru toate buzunarele.

In plus, nu oricine este dispus sa investeasca sume importante pentru astfel de aparate dentare, adesea fiind o alegere foarte buna. Ligaturile colorate ale acestuia reprezinta un avantaj pentru copiii care au ocazia de a le personaliza dupa bunul plac, aspect important, totusi, si pentru unii adulti.

Atunci cand bracketii se desprind pe durata tratamentului, nu este nevoie ca intregul aparat sa fie inlaturat pentru a fi remediata problema, ci este suficienta inlocuirea bracketului in cel mai scurt timp pentru mai mult confort.

Rezistenta si durata scazuta a tratamentului

De asemenea, acestea sunt foarte eficiente, motiv pentru care durata tratamentului este mai redusa decat in alte cazuri, iar pacientii vor putea ajunge la rezultatele dorite mult mai devreme.

Mai mult, acest dispozitiv este unul dintre cele mai rezistente dintre toate cele disponibile pe piata, avand o lunga durata de viata. In rarele cazuri in care apar defectiuni, acestea sunt foarte usor de remediat, iar un alt avantaj semnificativ este faptul ca aparatul dentar metalic poate fi pregatit in toate cabinetele.

Dezavantaje          

Pentru multi poate reprezenta o problema faptul ca acestea nu sunt cele mai estetice, fiind foarte vizibile, motiv pentru care sunt evitate de catre cei interesati de propriul aspect.

O alta optiune sunt ligaturile transparente, insa aspectul acestora este influentat de alimentele consumate, colorandu-se in scurt timp.

De asemenea, aparatul dentar metalic impune mai multe vizite la cabinet pentru a fi facute verificari alaturi de ajustarile necesare intrucat ligaturile se pot slabi odata cu trecerea timpului, devenind mai putin eficiente.

Un alt dezavantaj este faptul ca efectuarea corespunzatoare a igienii orale este ingreunata din cauza ligaturilor ce ocupa o suprafata importanta a dintilor, in timp ce pacientii se vor obisnui in decurs de cateva saptamani cu purtarea dispozitivului.

Tratamente Ortodontice Realizate la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil