VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar

Tratament Ortodontic la 3D Dental Tineretului

Despre Aparatul Dentar

Oricine isi doreste sa se bucure de zambetul perfect, insa putini sunt cei care l-au obtinut de la mama natura. Dintii se pot dezvolta in nenumarate moduri, astfel ca de multe ori nu prezinta un aspect placut, situatie in care se pot urma diferte tratamente stomatologice pentru remedierea acestui aspect.

Prin intermediul aparatelor dentare se pot obtine cele mai bune rezultate, iar pacientii au la dispozitie numeroase tipuri din care sa aleaga in functie de necesitati, preferinte, dar si de buget.

Acelasi sistem, mult mai comod

Cu toate ca multi inca se feresc de aceste dispozitive, aparatele dentare au evoluat foarte mult in ultimii ani, fiind mult mai comode, dar si mai estetice, in ciuda faptului ca s-a pastrat acelasi sistem, in componenta acestora fiind incluse niste bracketi ce aplica presiune la nivelul dintilor, influentand miscarea acestora in modul impus.

Cand le folosim?

Purtarea unui aparat dentar este recomandata de la varste fragede, cand oasele nu s-au dezvoltat complet, astfel ca toate modificarile necesare se vor putea face intr-un timp mai scurt. In schimb, nici adultii nu trebuie sa se fereasca de tratamentul ortodontic, deoarece acesta reprezinta cea mai buna modalitate de indreptare a problemelor de natura estetica sau functionala prezente la nivelul cavitatii orale.

Igiena orala corespunzatoare

Aceste dispozitive sunt mult mai comode astazi si permit efectuarea corespunzatoare a igienii orale. De asemenea, este important ca pacientii sa constientizeze ca urmarea acestui tip de tratament nu inseamna ca ingrijirea dintilor trebuie exclusa, fiind recomandata in continuarea igienizarea danturii prin periaj de minim doua ori pe zi.

De asemenea, exista si periute interdentare care sa inlocuiasca ata dentara, pentru a preveni formarea placii bacteriene si dezvoltarea cariilor.

Ce trebuie sa stiu despre aparatul dentar?    

In primul rand, urmarea unui tratament ortodontic nu impune limite de varsta, iar pacientii au la dispozitie chiar anumite dispozitive invizibile, ce se aplica pe partea interioara a dintilor, pentru un zambet perfect, obtinut pe ascuns. In schimb, in cazul in care dintii se dezvolta in pozitii necorespunzatoare, sunt mai predispusi la formarea cariilor, in special din cauza faptului ca igiena orala nu se poate efectua asa cum ar trebui.

Mai mult, aparatele dentare te pot ajuta sa vorbesti si sa mananci corect, imbunatatindu-ti, astfel, viata personala.

Durata tratamentului variaza de la un caz la altul, insa de cele mai multe ori este nevoie ca dispozitivele ortodontice sa fie purtate intre 6 si 24 de luni.

Tratamente Ortodontice Realizate la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil