VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Chirurgie Dentara

Tratamente Laser la 3D Dental Tineretului

Despre Chirurgia Dentara

Chirurgia dentara este una dintre cele mai temute interventii ale stomatologiei, insa evolutia tehnologica si solutiile moderne vin in ajutorul pacientilor care se pot bucura de mai mult confort, iar datorita utilizarii anestezicului, durerea nu va reprezenta o problema.

Acestea sunt impuse cand cariile raman netratate si avanseaza foarte mult, cauzand numeroase complicatii, fie cand dintii s-au dezvoltat necorespunzator. Pe aceasta cale sunt eliminate infectiile, se creeaza spatiul necesar pentru urmarea unui tratament ortodontic sau pentru a se apela la lucrarile protetice, insa chirurgia dentara mai este folosita si inaintea unor interventii mai complexe precum sinus lifting sau inserarea implanturilor dentare.

Rezectia Apicala

Astfel de proceduri sunt astazi mult mai precise si mai eficiente, un alt tratament des intalnit fiind rezectia apicala. Aceasta tehnica presupune eliminarea unei infectii localizate in varful radacinii dentare, care de cele mai multe ori este urmata de un tratament endodontic.

Chirurgia la nivelul gingiei     

Aceasta tehnica este folosita pentru a reda functionalitatea si estetica tesuturilor gingivale, insa si atunci cand se intervine pentru a salva dantura impotriva parodontozei, afectiune care isi lasa amprenta asupra sanatatii cavitatii bucale.

Extractia dentara

Sunt foarte multe modalitati prin care sa se salveze un dinte, insa cand toate acestea nu mai dau randamentul dorit, ultima optiune ramane extractia acestuia, fiind una dintre cele mai comune interventii chirurgicale ale stomatologiei.

De cele mai multe ori, dupa o astfel de procedura, pacientii vor trebuie sa isi acopere spatiul lasat liber fie prin lucrari protetice, fie prin intermediul implanturilor dentare, cea din urma fiind si cea mai recomandata tehnica.

Maseaua de minte si problemele acesteia

Ultima masea care se dezvolta in cavitatea bucala, cea de minte, aduce de multe ori probleme pacientilor, provocand durere si disconfort la eruptie, insa se poate dezvolta si in moduri defectuoase.

Molarii de minte apar, de regula, dupa varsta de 16 ani, cea medie fiind de 20 de ani, fie, in cazuri mai rare, pot sa nu mai apara deloc. Putini sunt cei care dispun de spatiu suficient pentru ca acestea sa se dezvolte in mod corespunzator, motiv pentru care adesea se apeleaza la chirurgia dentara pentru eliminarea acestora.

Mai mult, in lipsa spatiului adecvat, molarii de minte nu se pot alinia in randul celorlalte masele, fiind blocati in gingie, provocand dureri pacientilor. In plus, cum aceste masele nu aduc nici un beneficiu, majoritatea medicilor recomanda inlaturarea lor pe cale chirurgicala pentru a evita toate riscurilor posibile.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil