VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Coroana Dentara Ceramica

Tratamente Dentare cu Laser la 3D Dental Tineretului

Despre Coroanele Dentare Ceramice

Exista mai multi factori care duc la deteriorarea dintilor, de la carii, alimentatia necorespunzatoare, igiena orala precara, malocluzii, obturatii invechite sau pregatite prost, existand riscul ca dantura sa se uzeze mult mai repede, sa apara fisuri sau chiar fracturi.

In schimb, o coroana dentara poate fi solutia in aceste cazuri, fiind corectate toate aspectele, iar pacientii se pot bucura de aspectul mult dorit, dar si de mai mult confort si o rezistenta sporita.

Cine poate apela la coroana dentara?

Cele mai comune sunt coroanele dentare ceramice, insa pentru a afla daca sunteti candidatul ideal pentru un astfel de tratament este necesara o consultatie, in urma careia specialistii verifica toate aspectele esentiale, precum ocluzia, starea dintilor etc.

Daca se determina ca un pacient este potrivit pentru o astfel de procedura, atunci se poate pregati deja terenul pentru tot ceea ce va urma.

Avantajele coroanei dentare ceramice

Acest tip de lucrare protetica este foarte rezistenta, trecand cu brio toate testele necesare pentru a putea rezista in fata puterii exercitate in timpul maticatiei.

De asemenea, estetica este unul dintre cei mai importanti factori pentru majoritatea pacientilor, iar acestia se pot bucura de un aspect grozav, zambetul perfect fiind redat de nuanta ceramicii care se aseamana foarte mult celei ale dintilor naturali.

Coroanele dentare sunt destinate in special celor care sufera de edentatie, fiind una dintre cele mai accesibile solutii pentru inlocuirea dintilor lipsa

Mai mult, atat forma, cat si nuanta ceramicii se poate adapta pentru a se potrivi de minune in toate cazurile, gasindu-se intotdeauna cele mai bune conditii.

In plus, pacientii se vor putea obisnui cu lucrarile in cel mai scurt, coroanele avand o greutate redusa, dar sunt si bine adoptate in cavitatea orala, pe aceasta cale fiind eliminat riscul de a aparea efecte adverse precum iritatiile sau mancarimile.

Care sunt dezavantajele?                                 

Multe tratamente ale stomatologiei au parte si de dezavantaje, insa in cazul coroanei dentare ceramice acestea sunt legate in mare parte de costuri.

Astfel, pentru confectionarea acestora se apeleaza la materiale de calitate si sunt folosite cele mai avanasate tehnologii, motiv pentru care preturile coroanelor pot fi destul de ridicate.

Daca lucrarile protetice ceramice se deterioreaza, atunci cand este posibila, repararea acestora implica alte costuri mari. De asemenea, exista alte tipuri de coroane mult mai rezistente decat acestea, precum cele metalo-ceramice, dar si mai accesibile din punct de vedere financiar, insa in cazul acestora estetica nu se poate ridica la acelasi nivel.

Pret Coroane Dentare la 3D Dental Tineretului

Coroana Metalo-Ceramica

500 lei

Coroana Metalo-Ceramica Premium

600 lei

Coroana Ceramica pe Suport Zirconiu

900 lei

Coroana Ceramica pe Suport Zirconiu Premium

1000 lei

Coroana Zirconiu Integral

1300 lei

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil