VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Coroana Dentara Zirconiu

Tratamente Dentare cu Laser la 3D Dental Tineretului

Despre Coroanele Dentare de Zirconiu

Evolutia tehnologica si-a lasat amprenta si in domeniul stomatologiei, astfel ca in ziua de azi apar periodic noi solutii, mult mai moderne si imbunatatite ale tratamentelor, care sunt accesibile, dar si eficiente sau sigure.

In schimb, edentatia este un fenomen cu care se confrunta numeroase persoane, fiind totusi mai multe posibilitati prin care aceasta poate fi combatuta, iar una dintre cele mai comune este reprezentata de coroana dentara zirconiu.

Acest material se remarca prin proprietatile sale, avand cateva roluri, insa aceste avantaje aduse implica si foarte multa munca si impune folosirea tehnologiei de ultima ora.

Rezistenta sporita

Lucrarile protetice precum coroanele dentare sunt ideale pentru toti cei care sufera din cauza pierderii unuia sau mai multor dinti, dar si pentru cei care nu sunt multumiti de aspectul dintilor.

Cele confectionate din zirconiu sunt foarte rezistente, facand fata cu brio la presiunea exercitata in momentul masticatiei, fiind evitate riscurile uzurii sau ale fracturilor.

Estetica grozava

Cum cei mai multi dintre pacienti sunt interesati in special de estetica, coroana dentara din zirconiu este alegerea cea mai buna, intrucat acest material se poate adapta in asa fel incat sa fie identic cu nuanta dintilor naturali. In acest caz lipseste structura metalica, fapt care aduce un zambet mult mai natural.

Precizie maxima                                                

In plus, confectionarea lor se face doar cu ajutorul unei tehnologii speciale, numita CAD CAM, care promite foarte multa precizie, iar pacientii sa se poata bucura de mai mult confort, fiind eliminate efectele adverse precum mancarimile, alergiile sau iritatiile, dar se evita si coroziunea

. O coroana din zirconiu este ideala si datorita faptului ca variatiile de temperatura nu reprezinta o problema, astfel ca se pot consuma alimente si bauturi reci sau fierbinti, fara a aparea sensibilitatea dentara.

Tipuri de coroane

Acestea sunt pregatite in doua variante in functie de necesitati si preferinte: coroana dentara confectionata integral din zirconiu si cele cu schelet din zirconiu acoperit de material ceramic, ambele posibilitati fiind ideale in cazul tuturor dintilor, inclusiv a celor frontali.

De asemenea, acestea sunt foarte rezistente, astfel ca rareori apar probleme precum fracturi cauzate de coroanele neadaptate in mod corespunzator.

Care sunt dezavantajele?

Coroana dentara din zirconiu nu este la fel de accesibila ca celelalte tipuri de lucrari protetice, intrucat nu toate cabinetele stomatologice dispun de tehnologia necesara.

De asemenea, un alt minus este reprezentat de costurile ridicate implicate, insa la schimb se beneficiaza si de o lista foarte lunga de avantaje.

Pret Coroane Dentare la 3D Dental Tineretului

Coroana Metalo-Ceramica

500 lei

Coroana Metalo-Ceramica Premium

600 lei

Coroana Ceramica pe Suport Zirconiu

900 lei

Coroana Ceramica pe Suport Zirconiu Premium

1000 lei

Coroana Zirconiu Integral

1300 lei

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil