VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Echipa noastra este formata din medici stomatologi de specialitate, igienisti dentari si asistente medicale cu scopul comun de a oferi tratament de calitate. Atat formarea continua a personalului cat si echiparea cu mijloace tehnice din cele mai avansate garanteaza pacientului cele mai adecvate si actuale tratamente.

Cabinetul nostru va ofera servicii complete, incluzand toate tratamentele specifice ale unei clinici moderne (ortodontie, implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-faciala, stomatologie pediatrica, etc), care acopera toate nevoile pacientilor.

Avem cunostinte vaste in domeniul sanatatii orale, oferind siguranta pentru pacienti.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Tratamente Dentare la 3D Dental Tineretului

Clinica noastra va ofera servicii complete, incluzand toate tratamentele specifice ale unei clinici moderne (ortodontie, implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-faciala, stomatologie pediatrica, etc).Avem cunostinte vaste in domeniul sanatatii orale, oferind siguranta pentru pacienti.

Echipa 3D Dental Tineretului

Personalul nostru iti poate transforma vizita la clinica noastra intr-o experienta atat de placuta incat vei reveni cu drag la noi de fiecare data cand va fi necesar.

DR. OANA LASLAU

 MEDIC SPECIALIST ORDONTIE

DR. FLORIC NATASA

MEDIC STOMATOLOGIE GENERALA

DR. MIRCEA LASLAU

 MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE BMF

DR. DORIN RASNOVEANU

 MEDIC SPECIALIST IMPLANTOLOGIE

DR. RALUCA COSMOIU

MEDIC SPECIALIST ORDONTIE

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil