VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Dinti Mobili

Lucrari Dentare Fara Durere la 3D Tineretului

Dinti Mobili

Una din problemele cu care se confrunta numeroase persoane este reprezentata de dintii mobili ce presupune ca acestia sa se miste, creand un grad ridicat de disconfort pentru pacienti si afectand masticatia ce se va efectua deficitar.

Care sunt cauzele?

Cu ajutorul tesutului parodontal, dintii sunt pozitionati la locul lor, iar aici sunt incluse mai multe elemente, printre care osul sau ligamentele, motiv pentru care atunci cand acestea sunt afectate din diferite motive, apare si mobilitatea.

De cele mai multe ori, pacientii afectati de parodontoza vor suferi mai devreme sau mai tarziu din cauza mobilitatii dentare, in timp ce printre cauzele care duc la aparitia acestei boli dificil de tratat se numara igiena orala deficitara si acumularea placii dentare. In schimb, alti factori importanti sunt si fumatul, dieta deficitara sau lucrarile protetice care nu au fost adaptate in mod corespunzator.

Care este tratamentul dintilor mobili?

Pentru a stopa avansarea acestui fenomen este nevoie de combaterea parodontozei, in primul rand prin inlaturarea cauzelor care au dus la aparitia problemei, insa o alta varianta este regenerarea tisulara.

Cu toate acestea, prima masura ce trebuie luata de catre pacienti este efectuarea zilnica a igienii orale, prin periajul dintilor, alaturi de folosirea apei de gura si a atei dentare. In schimb, atunci cand fenomenul este mai bine dezvoltat, astfel de tratamente nu pot fi suficiente, motiv pentru care poate fi nevoie de confectionarea unor sisteme de imobilizare speciale.

Sisteme de imobilizare        

Acestea pot fi de doua tipuri, fixe sau mobile, iar cele din urma prezinta cateva avantaje importante precum faptul ca exista posibilitatea inlaturarii lor pentru a fi igienizate, costurile sunt destul de accesibile si nu este nevoie de slefuirea dintilor pentru a fi aplicate.

Cu toate acestea, este important ca pacientii sa constientizeze faptul ca daca sistemele sunt indepartate frecvent, se pot aduce prejudicii la nivelul dintilor.

Sistemele fixe, insa, impun necesitatea slefuirii dentare, fiind mai dificil de confectionat si implicit costuri mai mari. Totusi sunt mai eficiente si mai potrivite in cazurile in care dintii sunt foarte afectati si permit pacientilor sa poata mesteca in mod corespunzator, fara disconfort.

Cand apelam la aceste sisteme?

In functie de fiecare caz in parte, inainte sau dupa ce se urmeaza tratamentele pentru combaterea parodontozei. In schimb, pentru cazurile mai complexe care necesita o interventie chirurgicala, aceste sisteme vor fi aplicate ulterior, intrucat pe aceasta cale se pot evita mai multe riscuri, precum traumatizarea accidentala a dintilor.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil