VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Endodontie Microscopica

Tratament la Microscop 3D Dental Tineretului

Despre Tratamentul Endodontic

Tratamentul endodontic se impune atunci cand un dinte este foarte afectat de carii sau infectii si reprezinta singura modalitate prin care acesta sa poata fi salvat.

Durerea apare de cele mai multe ori cand o carie este neglijata, iar nervul este atins, motiv pentru care este nevoie de un specialist care sa poata aplica tratamentul, iar amanarea duce la dureri mai mari si mai multe riscuri.

Insa cu ajutorul endodontiei microscopice, precizia poate fi mult mai mare, astfel ca scade riscul unor infectii ulterioare, caz in care ar fi fost necesara apelarea la rezectia apicala.

Avantajele aduse de endodontia microscopica

In primul rand, tratamentul canalului este efectuat cu mai multa precizie, astfel ca se prelungeste durata vietii dintelui si se evita necesitatea extractiilor.

De asemenea, pe aceasta cale nu mai este nevoie de alte tratamente ulterioare care implica alte costuri.

Clinica 3D Dental dispune de cea mai avansata tehnologie care promite tratamente eficiente, canalele fiind curatate, igienizate si obturate in mod corespunzator.

Care este durata tratamentului endodontic?

Durata tratamentului de canal variaza de la un caz la altul, in functie de complexitate. Astfel, anumite situatii pot fi rezolvate in circa 40 de minute, in timp ce altele pot dura si pana la 2 ore, insa tinand cont ca totul are loc sub efectul anesteziei, pacientii se vor putea bucura de confort.

Cu toate acestea, in zilele ce urmeaza pot aparea dureri sau o sensibilitate sporita la nivelul dintelui, insa acestea sunt combatute cu usurinta prin medicamentatia adecvata.

De asemenea, evolutia tehnologica in domeniul stomatologiei este resimtita si in costurile tratamentelor, care astazi sunt mai accesibile, iar un alt avantaj este ca urmarea unui astfel de tratament presupune ca dintele inca mai poate fi salvat. Rezulatele grozave se obtin cu ajutorul endodontiei microscopice, insa si prin experienta medicilor, eliminand cu usurinta infectiile sau chisturile de dimensiuni reduse.

Rezectia apicala        

Cu toate acestea, atunci cand tratamentul endodontic nu poate duce la obtinerea rezultatelor urmarite, o alta procedura prin care se poate elimina o infectie de la nivelul unui dinte este rezectia apicala, insa aceasta este considerata mai complexa, motiv pentru care multi pacienti se tem de ea, desi in realitate nu au de ce.

Importanta radiografiilor

Acestea sunt importante atat inaintea tratamentului, cat si dupa, deoarece cu ajutorul lor medicii se pot pregati in mod corespunzator pentru interventie, iar mai apoi pot urmari procesul de vindecare pentru o perioada de pana la 2 ani.

Tratamente Endodontice Realizate la 3D Dental

Pret Tratament Endodontic la 3D Dental Tineretului

Tratament canal monoradicular

110 lei

Tratament canal pluriradicular 2 canale

120 lei

Tratament canal pluriradicular 3 canale

180 lei

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil