VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Estetica Dentara

Lampa Zoom orice nuanta la 3D Dental Tineretului

Despre Estetica Dentara

Cu siguranta ca numeroase persoane sunt preocupate de infatisarea lor si isi doresc sa aiba zambetul perfect, insa sunt rare situatiile in care acesta este obtinut de la mama natura. In schimb, exista cateva tratamentele stomatologice care pot duce la obtinerea zambetului mult dorit, estetica dentara fiind un semn al prosperitatii.

Zambetul perfect este usor de obtinut daca se urmeaza tratamentele potrivite, iar 3D Dental vine cu o multime de propuneri si dispune de cele mai noi tehnologii pentru ca pacientii sa beneficieze de servicii de calitate. Cele mai comune modalitati care se aleg sunt albirea dentara sau fatetele ceramice, fiecare dintre aceste avand o serie de plusuri si minusuri.

Albirea dintilor

Aceasta procedura poate fi pusa in aplicare atat la domiciliu, cat si la cabinet, prima optiune fiind mult mai lenta si duce la obtinerea unor rezultate mai putin multumitoare. In schimb, daca se apeleaza la tratamentul urmat in cabinet, procedura nu dureaza mai mult de 60 de minute.

Exista mai multi factori care influenteaza ingalbenirea dintilor, precum consumul de bauturi care contin coloranti cum ar fi Coca-Cola, dar si vin rosu, cafea sau ceai negru.

Nici igiena orala respectata cu strictete, dar nici curatarea profesionala nu duc la obtinerea unor rezultate bune, astfel ca metoda cea mai potrivita este apelarea la albirea dentara in cadrul clinicii dentare.

Fatetele ceramice

Acestea nu pot fi utilizate decat in anumite situatii, adica in cazul celor ce prezinta spatieri inestetice ale dintilor sau inghesuiri care nu afecteaza masticatia, in caz contrar problemele ar trebui remediate prin urmarea unui tratament ortodontic.

De asemenea, pacientii ai caror dinti sunt ingalbeniti sau cei care prezinta forme inestetice, precum si in cazul celor care in urma unor accidente s-au ales cu pierderi ale substantelor dentare.

Care sunt avantajele fatetelor?                        

Fatetele pot fi de mai multe tipuri, insa cel mai des intalnite sunt cele confectionate din ceramica. Un prim avantaj adus de acestea este reprezentat de faptul ca nu este necesara slefuirea unei cantitati importante ale dintilor, ci de numai 0.6 mm.

Pe aceasta cale vitalitatea nu este afectata, in timp ce estetica dentara reprezinta unul dintre cele mai mari avantaje.

De asemenea, fatetele nu au in componenta lor parti metalice, astfel ca nu vor aparea umbre inestetice in apropierea gingiei, iar nuanta si textura se aseamana foarte mult celor prezentate de dantura naturala. Mai mult, acestea sunt recomandate in cazul tuturor pacientilor, deoarece nu apar alergii, iar ceramica este un material bine primit de catre organism.

Albire Dentara Realizata la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil