VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Fatete Ceramice

Obtii un zambet perfect la 3D Dental Tineretului

Despre Fatetele Dentare

Fatetele ceramice reprezinta niste carapace foarte subtiri care sunt cimentate pe partea frontala a dintilor dupa ce acestia sunt slefuiti in prealabil. Acest tratament este ideal pentru corectarea aspectului inestetic al danturii, situatii care in anii trecuti erau remediate prin coroane, oricine avand ocazia de a se bucura de zambetul perfect, datorita culorii, formei si dimensiunilor dorite.

Posibilitati                                   

Fatetele ceramice pot fi aplicate dupa slefuirea dintilor, situatie recomandata in cazurile in care defectele nu sunt minore, iar schimbarea va fi una destul de drastica. Astfel, se indeparteaza pana la 2 mm din tesutul dentar, pentru a permite cimentarea in cele mai bune conditii.

O alta posibilitate este ca dintii sa nu fie slefuiti deloc, insa astfel de situatii sunt indicate de catre medic, marele avantaj fiind faptul ca dintele ramane la fel de bine protejat.

Ceramica

Exista fatete din ceramica presata sau stratificata. Primele dintre acestea presupunn ca fatetele sunt destul de groase, fiind foarte rezistente si se evita riscul fisurilor sau ciobiturilor, in timp ce varianta stratificata presupune adaugarea unui strat suplimentar pentru ca adaptarea sa fie optima pentru fiecare pacient in parte.

Cand se apeleaza la fatetele dentare?

Fatetele ceramice sunt recomandate pacientilor care prezinta dintii decolorati din cauza consumului de alimente daunatoare sau in urma administrarii anumitor medicamente, precum si celor care au obturatii sau lucrari protetice mai vechi care s-au deteriorat si acum se prezinta intr-un mod neplacut. Fatetele sunt potrivite si pentru cei cu dintii tociti, ciobiti sau fracturati, inghesuiti sau spatiati.

De cele mai multe ori sunt suficiente doua sedinte pentru finalizarea tratamentului, prima etapa presupune slefuirea dintilor si aplicarea unor fatete temporare, urmand ca intre timp sa se confectioneze fatetele ceramice, iar la a doua sedinta acestea sa fie cimentate definitiv dupa ce se efectueaza toate testele.

De asemenea, durata medie de viata este de circa 20 de ani, iar daca intre timp unele fatete se ciobesc sau se deterioreaza, acestea pot fi inlocuite

Care sunt dezavantajele?                                              

Pentru unii, costurile acestor fatete pot reprezenta o problema, fiind destul de ridicate datorita faptului ca este nevoie de utilizarea celor mai noi tehnologii la procesul de confectionare.

In plus, un mare dezavantaj este reprezentat de faptul ca este necesara slefuirea dintilor, proces ireversibil, care nu permite ca dantura sa fie readusa la situatia initiala.

De asemenea, dupa ce sunt cimentate nu mai pot fi aduse modificari asupra lor, fiind rare cazurile in care fatetele se pot repara daca se ciobesc.

Fatete Dentare Realizate la 3D Dental

Pret Fatete Dentare la 3D Dental Tineretului

Fateta Emax

1000 lei

Fateta Emax  Noprep

1,250 lei

Fateta Zirconiu

1,300 lei

Fateta Lumineers

2,350 lei

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil