VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Fatete Dentare Fara Slefuire

Obtii un zambet perfect la 3D Dental Tineretului

Despre Fatetele Dentare Fara Slefuire

In ultimii ani a aparut o noua modalitate prin care oricine poate beneficia de zambetul perfect, fara a mai fi necesara urmarea unui tratament ortodontic, ce se intinde, de cele mai multe ori, pe o lunga perioada de timp.

Astfel, se poate apela la fatete dentare fara slefuire in cadrul clinicii 3D Dental unde intotdeauna se gasesc cele mai bune solutii chiar pentru cazurile mai complexe, pacientii fiind multumiti de fiecare data de rezultatul final.

Ce sunt aceste fatete?

Acestea sunt niste placute foarte subtiri din diferite materiale, de cele mai multe ori din ceramica, ce se aplica pe partea frontala a dintilor aducand o imbunatatire semnificativa a zambetului. Marele avantaj este reprezentat de faptul ca se mascheaza numeroase tipuri de defecte, tratamentul fiind foarte usor de pus in practica, iar pacientii au mai multe decizii de luat, cu privire la aspect, la culoare, forma si dimensiuni.

Ce defecte sunt mascate?

Dintii nu se prezinta intotdeauna in cele mai bune conditii, existand diferite cauze ce pot influenta acest aspect, de la consumul anumitor alimente care dauneaza culorii dintilor, la accidente in urma carora dantura se poate fractura sau ciobi. In plus, pot exista spatieri sau aglomerari care nu sunt estetice, iar unele dintre astfel de situatii pot fi mascate de fatetele dentare.

Fara slefuire          

Slefuirea este o procedura ce implica indepartarea unei anumite cantitati a tesutului dentar, motiv pentru care dintii pot deveni mai sensibili in timp, dar la 3D Dental se pot aplica fatete dentare fara a mai fi necesara slefuirea.

Insa etapele tratamentului sunt aceleasi, prima dintre ele fiind reprezentata de consultatia initiala, in care se stabilesc si se pun la punct toate detaliile. Dupa ce se ia o amprenta dentara, se confectioneaza fatetele si sunt cimentate cu usurinta pe partea frontala a dintilor, permitand pacientilor sa se bucure de zambetul la care au visat.

Cu alte cuvinte, doar doua sedinte sunt suficiente pentru aplicarea fatetelor, iar un alt avantaj adus de cele care nu necesita slefuirea este faptul ca ele pot fi indepartate oricand se doreste, lucru care nu este permis in cazul altor tipuri.

Intretinerea fatetelor                                        

Este important ca pacientii sa constientizeze ca acestea nu inlocuiesc igiena orala, fiind necesara in continuare, recomandandu-se efectuarea sa de minim doua ori pe zi. Fatetele nu sunt dificil de intretinut, insa este necesara evitarea alimentelor tari dar si mancarurile a caror temperatura variaza,  deoarece consumul lor poate duce la fisurarea fatetelor.

Fatete Dentare Realizate la 3D Dental

Pret Fatete Dentare la 3D Dental Tineretului

Fateta Emax

1000 lei

Fateta Emax  Noprep

1,250 lei

Fateta Zirconiu

1,300 lei

Fateta Lumineers

2,350 lei

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil