VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Fatete Dentare

Obtii un zambet perfect la 3D Dental Tineretului

Despre Fatetele Dentare

Oricine isi doreste sa se bucure de un zambet perfect, insa cum sunt rare cazurile in care acestea se prezinta in stare ireporasbila de la mama natura, multi sunt dispusi sa urmeze tratamente stoatologice pentru a obtine acest lucru.

In schimb, una dintre cele mai potrivite solutii in acest sens este reprezentata de fatetele dentare care reprezinta niste carapace subtiri ce au rolul de a se prezenta in stare ireprosabila pentru a asigura un zambet perfect. Fatetele se cimenteaza pe dintii naturali prin intermediul unui adeziv special si mascheaza toate problemele precum spatierile inestetice, formele inestetice, dintii ingalbeniti sau cei ciobiti si multe altele.

Cu toate acestea, cei care isi doresc fatete dentare trebuie sa pregateasca sume importante, deoarece tratamentele sunt destul de costisitoare in special datorita faptului ca se folosesc tehnologii moderne si eficiente, care ajuta la gasirea celor mai bune solutii in toate cazurile.

Tipuri de fatete dentare

Acestea pot fi confectionate din diferite materiale, fiind recomandate in functie de fiecare caz in parte, fie portelanul, fie ceramica, fie rasinile.

Cele mai populare sunt cele din portelan deoarece acest material imita foarte bine aspectul si structura dintilor naturali, promitand un aspect foarte potrivit. Mai mult decat atat, portelanul nu se decoloreaza si nici nu aduce prejudicii la nivelul gingiilor.

Care sunt etapele tratamentului?

Acest tratament implica doua etape, prima dintre acestea fiind destinata pentru pregatirea dintilor, intrucat trebuie slefuiti pentru a permite cimentarea fatetelor in cele mai bune conditii. Dupa slefuire se amprenteaza dintii, urmand a fi acoperiti cu niste fatete provizorii pentru un plus de protectie.

Pe baza amprentei se confectioneaza fatetele in laboratorul de tehnica dentara, urmand ca in cea de a doua sedinta acestea sa fie fixate si sa se fata toate ajustarile necesare.

Daca pacientii sunt multumiti de rezultat din toate punctele de vedere, nuanta, forma, confort, atunci medicul le va cimenta definitiv.

Cum se ingrijesc fatetele?                                                                                                            

Pacientii trebuie sa aiba grija de acestea, deoarece in majoritatea cazurilor cele care se ciobesc sau se crapa nu pot fi remediate.

Se recomanda evitarea muscarii bomboanelor sau consumul de alimente foarte tari, in timp ce este interzisa mestecarea mancarurilor foarte reci sau fierbinti.

Cei care sufera de bruxism si totusi isi doresc fatete dentare, vor trebui sa apeleze la o gutiera pentru protejarea fatetelor impotriva scrasnirii dintilor.

Gutierele sunt pregatite tot de catre medic, iar acestea influenteaza foarte mult durata de viata a fatetelor.

Fatete Dentare Realizate la 3D Dental

Pret Fatete Dentare la 3D Dental Tineretului

Fateta Emax

1000 lei

Fateta Emax  Noprep

1,250 lei

Fateta Zirconiu

1,300 lei

Fateta Lumineers

2,350 lei

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil