VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Fatete Zirconiu

Obtii un zambet perfect la 3D Dental Tineretului

Despre Fatetele Dentare de Zirconiu

Zirconiul reprezinta un material din ce in ce mai folosit in cabinetele de stomatologie deoarece aduce cateva avantaje importante, dar promite si un aspect potrivit, cea mai buna calitate fiind estetica. Mai mult decat atat, materialul este bine primit de catre organism, fiind biocompatibil, nu duce la aparitia iritatiilor, iar confortul este asigurat.

Astfel, se pot consuma alimente fara ca variatia de temperatura sa reprezinte o problema, fie ca acestea sunt reci sau calde. Mai mult, dintii sunt foarte bine protejati, astfel ca fatetele din zirconiu sunt foarte populare, in ciuda faptului ca sunt implicate costuri mai ridicate decat in alte cazuri, fiind ocazia ideala de a obtine zambetul perfect.

Cum sunt confectionate?

Pentru confectionarea fatetelor din zirconiu este nevoie de o tehnologie avansata numita CAD CAM care permite obtinerea unor rezultate foarte precise.

De asemenea, acestea se diferentiaza de cele din ceramica prin faptul ca sunt mult mai exacte datorita computerului, dar si prin faptul ca fatetele sunt identice cu dintii naturali, fara a exista diferente, nici in materie de nuanta, forma, dimensiune sau aspect.

Cand se apeleaza la fatetele dentare?

Pacientii care prezinta spatieri inestestice sau inghesuiri dentare se pot orienta catre fatetele dentare, la fel si cei care nu sunt multumiti de aspectul dintilor din cauza culorii nepotrivite sau a formei, in timp ce pacientii care au suferit traumatisme la nivelul dintilor pot apela si ei cu incredere la acestea.

Care sunt avantajele aduse de zirconiu?

In primul rand se obtin rezultate foarte bune din punct de vedere estetic, iar perioada necesara pentru confectionarea fatetelor este mult mai scurta.

Precizia reprezinta un alt avantaj important, fiind excluse astfel cazurile in care fatetele nu se potrivesc, iar dintii vor reveni la functiile lor principale, aratand ireprosabil in tot acest timp.

Care sunt alternativele?                                                

Pentru a infrumuseta un dinte se poate apela la fatete, fie la coroane, cele din urma fiind mai accesibile din punct de vedere financiar, insa nu permit obtinerea unor rezultate perfecte.

Cum se aplica?

In majoritatea cazurilor, tratamentul se desfasoara pe parcursul a doua sedinte, in prima dintre acestea stabilindu-se toate detaliile si efectuandu-se slefuirea dintilor, urmand a se aplica niste fatete temporare, iar la a doua sedinta sunt cimentate cele definitive.

Dintii sunt slefuiti pentru a permite fatetelor sa fie cimentate in cele mai bune conditii, promitand un aspect perfect, iar pe baza amprentei preluate acestea sunt confectionate in laboratorul de tehnica dentara in cel mai scurt timp.

Fatete Dentare Realizate la 3D Dental

Pret Fatete Dentare la 3D Dental Tineretului

Fateta Emax

1000 lei

Fateta Emax  Noprep

1,250 lei

Fateta Zirconiu

1,300 lei

Fateta Lumineers

2,350 lei

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil