VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Gutiera Albire Dinti

Lampa Zoom orice nuanta la 3D Dental Tineretului

Odata cu trecerea timpului dantura se ingalbeneste sau se pateaza, aspect favorizat si de inaintarea in varsta, dar si anumite vicii precum fumatul, consumul unor alimente si bauturi daunatoare danturii, precum cafeaua, ceaiul negru sau vinul rosu, alaturi de administrarea unor medicamente.

Astfel, numeroase persoane se orienteaza catre albirea dentara pentru a se putea bucura de un zambet mai atragator.

Exista mai multe tipuri de tratamente, insa una dintre cele mai accesibile solutii, din toate punctele de vedere este gutiera pentru albirea dintilor, deoarece se foloseste la domiciliu in cele mai bune conditii.

Care este procedura?

Prima etapa presupune amprentarea dintilor la stomatolog, insa nu inainte de eliminarea tartrului si placii bacteriene, iar pe baza amprentei se confectioneaza o gutiera care sa se potriveasca perfect. In plus, de la a doua sedinta incepe aplicarea gelului special pe gutiera, care mai apoi se fixeaza pe dinti.

Fiecare pacienti va fi nevoit sa poarte gutiera o anumita perioada de timp, in functie de rezultatele care se doresc a fi obtinute, dar si de concentratia gelului, intre 30 de minute si cateva ore. Majoritatea tratamentelor presupun aplicarea pret de o ora de cateva ori pe zi, timp de 14 zile.

Efectul                        

Gradul de alb obtinut variaza de la o persoana la alta, in functie de obiceiuri si alimentatie, astfel ca efectul poate fi observat de la cateva luni pana la 3 ani. Insa acest efect este influentat si de modul in care dintii se prezentau in prima faza, daca pacientii fumeaza sau consuma alimentele si bauturile ce pateaza dantura. Dupa ce efectele nu se mai observa, procedura poate fi reluata.

Exista riscuri?

La fel ca multe alte tratamente ale stomatologiei si gutiera pentru albire dinti prezinta cateva riscuri, insa acestea sunt minime. Cea mai des intalnita problema este faptul ca unii pacienti se confrunta cu cresterea sensibilitatii dintilor, insa acest disconfort este minim, motiv pentru care la finalizarea tratamentului efectul neplacut va disparea.

Cu toate acestea, in cazul in care disconfortul este considerabil se recomanda ca gutierele sa fie purtate pentru mai putin timp, fie sa se renunte la tratament. De asemenea, sensibilitatea dentara poate fi combatuta si prin folosirea unei paste de dinti speciale in acest sens.

Un alt risc prezentat de gutiere este faptul ca pot aparea mici iritatii la nivelul gingiilor, fenomen intalnit de cele mai multe ori atunci cand se foloseste prea mult gel, astfel ca la stoparea tratamentului, problemele vor disparea.

Albire Dentara Realizata la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil