VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Gutiera Dentara

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Tineretului

Gutiera dentara reprezinta un instrument special conceput pentru a trata sau preveni diferite probleme la nivelul cavitatii bucale, fie pentru a imbunatati aspectul danturii.

Create in laboratorul de tehnica dentara, acestea sunt folosite de persoane de toate varstele, de regula, pentru a trata bruxismul, problema ce afecteaza numeroase persoane.

Se folosesc doar materiale care nu provoaca reactii adverse, iar pacientii se pot simti foarte confortabil, dispozitivele adaptandu-se la cavitatea orala a fiecaruia. Acrilatul si plasticul sunt cele mai comune materiale folosite, iar gutierele dentare pot fi inlaturate si aplicate fara probleme si fara a fi necesara prezenta unui specialist.

Aspectul potrivit

Pentru a evita starnirea reactiilor negative din partea celor din jur, iar pentru ca pacientii sa se simta cat mai bine in pielea lor, gutierele pot fi confectionate din materiale transparente, pentru a avea un aspect mai placut. De asemenea, exista posibilitatea ca acestea sa fie colorate in orice nuanta se doreste, aspect de care se bucura cel mai mult copiii.

Simptome ale bruxismului           

Aceasta problema presupune strangerea involuntara a dintilor, exercitand presiune atat la nivelul sistemului muscular de la nivelul fetei, cat si tuturor celorlalte structuri, motiv pentru care dintii se pot fractura. Printre simptomele cu care se confrunta pacientii se numara durerile in zona gatului, de cap sau pe durata masticatiei, in timp ce in cazurile mai severe apar dureri si la nivelul urechilor.

De asemenea, dintii se tocesc si poate sa apara sensibilitatea la consumul de alimente reci sau calde, alaturi de insomnii, stres si senzatia de tensiune.

Care este tratamentul?

Prima etapa pe care trebuie sa o parcurga fiecare pacient este constientizarea acestui obicei si sa se incerce controlarea sa.

In schimb, medicii pregatesc gutiere speciale care sa poata fi purtate pe timp de noapte, astfel ca scrasnirea involuntara a dintilor sa nu reprezinte o problema, iar arcada de sus sa nu se mai atinga cu cea de jos.

De asemenea, pacientii sunt nevoiti sa efectueze controale periodice, intrucat si gutierele se uzeaza si trebuie inlocuite la fiecare cateva luni.

Atunci cand problema persista se recomanda administrarea unor medicamente pentru relaxare, pentru a fi mai usor pacientilor sa controleze acest fenomen daunator.

In plus, acestea mai pot fi folosite si in cazul celor care au urmat un tratament endodontic, astfel incat sa se pastreze rezultatele obtinute, fiind recomandate atat cele de noapte, cat si cele special concepute pentru a fi folosite in timpul zilei.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil