VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Implantologie

Implant Dentar Rapid la 3D Dental Tineretului

Implantologia este una dintre ramurile mai complexe ale stomatologiei cu ajutorul careia orice pacient care a pierdut unul sau mai multi dinti se poate bucura de un zambet impecabil.

Exista mai multe modalitati prin care se pot inlocui dintii lipsa, de la punti dentare la proteze, insa acestea nu se pot ridica la performantele implanturilor.

De asemenea, exista si mai multe cauze care duc la pierderea dintilor, printre acestea fiind cariile netratate la timp, accidentele sau simpla inaintare in varsta.

Cel rol are implantologia?

Aceasta ajuta la redarea functiei dintilor, prin inlocuirea radacinii dentare, ocazie cu care sunt prevenite mai multe riscuri, de la migrarea dintilor, pana la resorbtia osoasa, in timp ce aspectul este unul impecabil. De asemenea, implanturile sunt confectionate de cele mai multe ori din titan, un material bine asimilat de catre organism, care nu prezinta riscuri.

Care este procedura?

La fel ca in cazul oricarui alt tratament stomatologic, primul pas este reprezentat de efectuarea unui control la specialist, unde, in functie de situatia prezentata, vor fi luate masurile adecvate, incepandu-se cu etapa interventiei chirurgicale.

Astfel, implantul este inserat in osul maxilar, pentru ca in perioada ce urmeaza sa fie asimilat de catre organism. In plus, daca este nevoie, se pot extrage alti dinti pentru ca tratamentul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Pe durata perioadei de vindecare, uneori, pot fi purtate lucrari protetice provizorii, urmand a se pregati si bontul protetic, ce poate fi vazut ca o extensie a implantului si cu ajutorul caruia i se va adauga si coroana dentara.

De asemenea, daca pacientii adopta o igiena orala riguroasa, implanturile pot rezista chiar si o viata intreaga.

Urmatoarele controale                 

Pentru ca medicii sa se asigure de reusita tratamentului, pacientii sunt nevoiti sa se prezinte de mai multe ori la un control pentru o perioada de pana la 2 ani, de regula la fiecare 6 luni.

In plus, aceasta este si o ocazie potrivita prin care se poate asigura sanatatea cavitatii orale prin prevenirea sau identificarea oricarei afectiuni inca din stadiile incipiente.

Care sunt costurile?

Pretul unui implant dentar variaza de la un caz la altul in functie de situatia prezentata, dar si de alegerile facute de catre pacienti, ajungand totusi la 500 sau 1000 de euro.

Cu toate acestea, medicii nu recomanda cele mai ieftine solutii, deoarece acestea nu sunt si cele mai grozave variante, deoarece rezultatele nu sunt intotdeauna cele mai bune.

Implanturi Dentare Realizate la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil