VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Inhalosedare

Inhalosedare Tratament Fara Durere la 3D Dental Tineretului

Solutia minune care ajuta ca tratamentele stomatologice sa fie efectuate cu usurinta, folosita cu precadere in Statele Unite, a devenit in ultimii ani din ce in ce mai populara si la noi in tara. Exista persoane de toate varstele care sufera din cauza fricii de dentist, motiv pentru care acestia sunt mai predispusi la dezvoltarea a numeroase afectiuni. In schimb, exista o solutie inedita in acest sens, apelarea la inhalosedare, procedura ce implica sedarea constienta cu ajutorul unei combinatii speciale de oxigen si protoxid de azot.

Cu alte cuvinte, atat copiii, cat si adulii vor putea fi relaxati complet pe durata procedurilor, astfel incat si medicii sa poata lucra mai bine. De asemenea, trebuie sa se faca diferenta intre inhalosedare si anestezia totala, deoarece in cazul celei din urma pacientii nu sunt deloc constienti pe durata procedurilor.

Care sunt avantajele?

In primul rand pacientii se simt mai bine si pot urma orice tratament fara probleme, iar stomatologii vor fi mai eficienti in procedurile pe care le aplica, aspect ideal in special daca este vorba de tratamente mai complexe precum aditia osoasa, sinus lifting sau implanturile dentare.

In plus, inhalosedarea nu are nici un efect secundar, iar efectul acesteia este resimtit atat cat se doreste, putand fi oprita in orice moment alimentarea cu substanta speciala.

In plus, recuperarea nu dureaza mai mult de 2-3 minute, un important avantaj fiind faptul ca protoxidul de azot nu are nici un efect pe termen lung, astfel ca pacientii revin la activitatile de zi cu zi in cel mai scurt timp.

Gazul se elimina singur din organism dupa oprirea administrarii si reprezinta o alegere inspirata si in cazul celor care nu au putut urma pana acum diferite tratamente stomatologice din cauza altor afectiuni de care au suferit, precum atac de cord sau hipertensiune.

Care este procedura?

Aceasta este foarte usor de pus in aplicare, fiind aplicata o masca speciala prin intermediul careia se inhaleaza gazul ilariant.

In tot acest timp pacientii sunt transpusi intr-o stare de euforie, simtindu-se foarte bine in pielea lor, insa raman si constienti si cooperanti, ideal cand tratamentul impune acest lucru.

Ideal pentru copii                           

De regula, copiii sunt cei care se tem cel mai mult de dentist si sunt cel mai putin cooperanti, iar inhalosedarea este ideala in acest caz, deoarece tratamentele se vor urma cu usurinta si cei mici nu vor mai dezvolta fobia de stomatolog.

Cu alte cuvinte, aceasta este singura modalitate prin care copiii se pot simti in largul lor pe durata tratamentului.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil