VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Lampa Albire Dinti

Lampa Zoom orice nuanta la 3D Dental Tineretului

Care sunt avantajele?

Oricine isi doreste sa se bucure de un zambet impecabil, insa culoarea dintilor se degradeaza de-a lungul anilor din numeroase cauze. Cu toate acestea, pacientii pot apela la lampa albire dinti regasita in cadrul clinicii stomatologice pentru a urma un tratament avantajos din mai multe puncte de vedere.

Albirea profesionala a dintilor

In primul rand costurile sunt accesibile, iar tratamentul se efectueaza in scurt timp, fara a mai fi necesare alte modalitati.

De asemenea, procedura este urmata in cadrul cabinetului, astfel ca pacientii se pot bucura de siguranta si de riscuri minime, unul dintre acestea fiind sensibilitatea. Astfel, toti cei care au dintii ingalbeniti din cauza varstei inaintate sau de la fumat ori consumul de anumite alimente, pot apela la lampa albire dinti.

Care este procedura?                

In primul rand se aplica un instrument special pentru a departa buzele, dantura sa fie mai bine expusa, iar gingiile sunt protejate pentru a nu lua contact cu gelul special ce se aplica pe dinti si se mentine pana la 30 de minute, fiind actionat prin lampa.

Ulterior se aplica un nou strat de gel, urmand a se verifica rezultatele pana cand sunt multumitoare, iar culoarea finala este comparata abia o saptamana mai tarziu. Daca dupa aceasta perioada pacientii isi doresc o imbunatatire, dintii se mai pot deschide cu inca cateva nuante.

Ce pete nu se pot indeparta?

Din nefericire, petele aparute in urma unor fisuri sau fracturi nu pot fi inlaturate, la fel ca cele cauzate de tetraciclina sau de utilizarea fluorului in cantitati prea ridicate.

Cine nu poate urma tratamentul?

Albirea dentara cu laser nu este recomandata pacientilor care prezinta afectiuni ale gingiilor sau sufera din cauza sensibilitatii dintilor.

In asemenea situatii se pot urma alte tratamente la domiciliu care presupun utilizarea unei concentratii mai scazute de gel pentru albire.

De asemenea, problemele estetice mai complexe nu pot fi remediate decat daca se apeleaza la fatete dentare sau coroane.

Concluzie                                                                      

Astfel, albirea dentara efectuata cu ajutorul laserului poate fi considerata cea mai lejera modalitate prin care o persoana se poate bucura de zambetul potrivit, totul fiind obtinut chiar intr-o singura sedinta.

In schimb, este important ca igiena orala sa fie respectata cu strictete in continuare, in caz contrar efectele se vor pierde mai rapid. In mod obisnuit, in functie de fiecare caz in parte, pacientii se vor bucura de dinti mai albi pana la 3 ani, urmand ca mai apoi procedura sa fie reluata.

Albire Dentara Realizata la 3D Dental

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil