VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Laser Dentar

Tratamente Laser la 3D Dental Tineretului

Despre Laserul Dentar

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente mult mai eficiente si mai usor de pus in practica, toate la cele mai bune preturi la 3D Dental.

Mai usor de remediat cariile

Cu ajutorul laserului, pentru medici este mult mai usor sa inlature orice structura cariata, in timp ce restul dintelui este mai bine protejat, fara a exista nici un risc. Varianta clasica de a obtura o carie implica folosirea frezei care produce vibratii, iar acestea poate duce la aparitia unor microfisuri ce nu pot fi observate cu ochiul liber.

Asadar, dupa obturatie, imediat se pot dezvolta alte carii, in timp ce laserul nu prezinta asemenea riscuri, iar aceste „plombe” vor fi mult mai rezistente.

Sterilizare

Laserul dentar are avantajul de a steriliza orice spatiu in care se lucreaza, de la carii, la canale sau afectiuni gingivale, pacientii se vor vindeca mult mai rapid, bucurandu-se in tot acest timp de confort. De asemenea, tratamentele se efectueaza intr-un timp mai scurt, iar riscul unor complicatii este minim.

Fara durere si disconfort

Multi pacienti se tem in continuare de cabinetul stomatologic, motiv pentru care le evita pana in ultima clipa cand durerea este prea intensa. Insa cu ajutorul laserului, tratamentele pot fi efectuate mult mai usor, fara a implica durere sau disconfort, chiar si in cazul celor care sufera din cauza cariilor pe suprafete mari sau a afectiunilor gingivale.

Nici efectele adverse nu vor reprezenta o problema, intrucat vasele de sange se coaguleaza mai repede si se vindeca in cel mai scurt timp, orice incizie fiind efectuata cu precizie maxima.

Ideal pentru copii                                              

De multe ori este mai dificil sa se puna in practica orice tratament in cazul copiilor, insa acestia vor putea fi mai linistiti odata cu folosirea laserului.

Injectia pentru anestezia clasica poate reprezenta un moment infricosator pentru cei mici, astfel ca evitarea acesteia este un adevarat avantaj. In plus, se exclude riscul ca acestia sa se raneasca la buze sau obraji cat timp anestezia isi face efectul.

Mai mult confort

Laserul dentar incepe sa fie folosit in tot mai multe cabinete stomatologice, fiind foarte avantajos din toate punctele de vedere, inlocuind procedurile traditionale, dar si mult temutele freze sau bisturiul.

De asemenea, lipsesc suntele puternice create de aparatura clasica, deoarece laserul este mult mai silentios si mai placut, fiind mai bine tolerat de catre pacientii de toate varstele, de la copii, la adulti.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil