VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Lucrari Dentare

Lucrari Dentare Fara Durere la 3D Tineretului

Implant Dentar Intr-o Singura Zi

Lucrari Dentare

Lucrarile dentare fac referire la acele punti sau coroane care au rolul de a inlocui unul sau mai multi dinti care lipsesc din diferite motive.

Pacientii pot apela la mai multe solutii, in functie de preferinte, necesitati, dar si de bugetul alocat pentru un asemenea tratament, iar atat puntea, cat si coroana au acelasi rol, fiind niste elemente care se deosebesc doar prin faptul ca puntea implica inlocuirea mai multor dinti, in timp ce coroana doar unul singur.

Cele mai populare materiale

De-a lungul anilor s-au folosit mai multe materiale pentru lucrarile dentare, insa astazi sunt disponibile cele mai eficiente, care asigura atat o estetica grozava, cat si o buna rezistenta si durata de viata.

Dintre toate cele existente pe piata se remarca zirconiul si ceramica. Primul dintre acestea este considerat mai putin estetic, nuanta fiind apropiata cu cea a dintilor pacientilor, insa nu poate fi folosit in cazul dintilor frontali, deoarece rezultatele obtinute nu vor fi cele dorite in materie de aspect.

La fel de rezistenta este si ceramica, iar acest material este utilizat in cazul tuturor dintilor, avand un aspect perfect.Cu toate acestea, pentru un plus de rezistenta, este nevoie ca ceramica sa fie folosita in combinatie cu alte materiale sau de un schelet, in caz contrar, la lucrarile dentare mai extinse exista riscul sa cedeze.

O alta solutie foarte populara in trecut, insa care astazi nu este folosita atat de des, este reprezentata de lucrarile dentare din metal, care sunt foarte rezistente, insa aspectul lor nu este punctul forte, motiv pentru care sunt utilizate cu precadere in cazul ultimilor molari.

Lucrari fara sustinere

In unele cazuri exista posibilitatea de a fi confectionate coroane sau punti cu dimensiuni mai mici, care sa nu aiba nevoie de sustinere, insa este nevoie ca acestea sa fie pregatite cu atentie pentru evitarea tuturor riscurilor.

De asemenea, cele mai multe dintre lucrarile provizorii nu au nevoie de un schelet, intrucat acestea sunt necesare pentru o perioada scurta de timp pana la pregatirea celor definitive.

De respectat                   

Imediat dupa ce are loc cimentarea definitiva a lucrarilor dentare, pacientii trebuie sa evite orice tip de aliment pret de cateva ore si sa se astepte pana la trecerea efectului anesteziei.

Chiar daca apare o senzatie de disconfort la nivelul gingiilor sau al dintilor, in scurt timp pacientii se vor obisnui, iar un alt aspect esential este faptul ca igiena orala trebuie respectata in continuare cu strictete.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil