VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Membrane Prf

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Tineretului

Despre membrana PRF

Evolutia tehnologica si-a lasat amprenta si asupra domeniului stomatologiei, astfel ca la 3D Dental pacientii se pot bucura de cele mai moderne tratamente, care in anii trecuti nu ar fi putut fi puse in practica, insa astazi aduc numeroase avantaje.

Acest tratament reprezinta o modalitate foarte moderna prin care se obtin membrane ce sunt folositoare in cadrul interventiilor chirurgicale din acest domeniu, iar pacientii se vor putea recupera intr-o perioada mult mai scurta de timp.

Multi se feresc de interventiile complexe intrucat se tem de efectele secundare, dar si de perioada lunga de vindecare, insa cu ajutorul acestor membrane PRF, implanturile dentare, extractiile, parodontoza, sinus lifting-urile sau aditiile de os vor avea efecte mai putin vizibile.

Pe aceasta cale se exlude posibilitatea infectarii zonei respective, insa este favorizata si regenerarea osoasa, in timp ce tesuturile se pot vindeca fara a produce nici un efect secundar.

Mai devreme sau mai tarziu orice persoana se poate confrunta cu urgente stomatologice, acestea fiind reprezentate de dureri insuportabile cauzate de diferiti factori.

Sunt putine cabinetele unde cazurile pot fi tratate, insa la noi acestea sunt puse pe primul loc pentru alinarea durerii, iar mai apoi indepartarea cauzei.

Se folosesc cele mai noi echipamente de catre medici cu experienta care au abilitatile necesare pentru a trata chiar si cele mai complexe cazuri.

Avantajele membranelor PRF

O asemenea procedura se bazeaza pe faptul ca sunt stimulate vasele de sange prin optimizarea fluxului sanguin.

Acest tratament este recomandat, in special, celor care urmeaza a fi supusi unor proceduri de aditie osoasa sau inserarea implanturilor dentare, deoarece acestea impun si cateva luni pana cand vindecarea sa fie completa.

Cu alte cuvinte, pacientii nu mai sunt nevoiti sa isi prelungeasca asteptarea pentru mai mult de jumatate de an, iar inserarea sa aiba loc in doar cateva zile.

Mai mult, aceste membrane PRF nu aduc nici un efect negativ datorita faptului ca implica prelucrarea substantelor potrivite provenite de la pacienti.

De asemenea, paradontoza reprezinta o problema semnificativa pentru un numar important de persoane, insa tratamentul este bine venit pentru ca protejeaza mai bine osul, impiedicand deteriorarea acestuia.

De unde sunt prelevate membranele PRF?

Pentru ca tesuturile moi ale organismului nostru sa fie regenerate in timp record este nevoie de recoltarea unei anumite cantitati de sange bogat in trombocite, care va fi analizat si imbunatatit, pentru ca mai apoi sa fie din nou pus in circulatie in sistemul pacientilor, fiind pastrate doar cele mai benefice substante.

Gradul de concentratie al substantelor variaza de la o persoana la alta, insa dupa ce sunt puse din nou in circulatie se vor dezvolta, asemanandu-se unor membrane care vor hidrata regiunile lezate in urma interventiilor.

Astfel, pacientii vor putea reveni la activitatile de zi cu zi in cel mai scurt timp, in timp ce vindecarea completa are loc dupa cateva zile, fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa astepte minim 6 luni.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil