VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Operatie Dentara

Tratamente Laser la 3D Dental Tineretului

Stomatologia moderna este mult mai eficienta, promitand tratamente tot mai confortabile pentru pacienti, toate la preturi accesibile pentru toate buzunarele.

De asemenea, radiografiile si anestezia pot fi cele mai importante arme ale medicilor, cu ajutorul carora indiferent de complexitatea cazului, masurile luate vor fi foarte precise. Operatiile dentare implica mai multe proceduri, iar una dintre cele mai comune este extractia dentara.

Extractia dentara

In primul rand pacientii trebuie sa comunice dentistilor informatii cu privire la istoricul medical, diferite tratamente urmate sau existenta unor alergii. Pentru a efectua o extractie, este nevoie de realizarea unei radiografii, cu ajutorul careia vor putea fi identificate numarul radacinilor si pozitia acestora.

Pentru ca procedura sa fie una confortabila pentru pacienti se apeleaza la anestezie, urmand ca dupa inceperea efectului sa poata fi extras dintele in cele mai bune conditii. Ulterior, locul este curatat si suturat.

Regulile urmatoare                                           

Pacientii sunt nevoiti sa respecte un set de reguli, pentru ca vindecarea sa se faca in cele mai bune conditii. In primul rand, pentru oprirea hemoragiei este nevoie de muscarea unui tifon uscat, pret de circa o ora, iar mai apoi trebuie sa se evite consumul de anumite tipuri de alimente, la fel ca fumatului sau consumul de bauturi alcoolice. Exista posibilitatea de aparitia a durerii sau a inflamatiilor, insa acestea sunt combatute cu usurinta prin medicamentatia adecvata.

Rezectia apicala

O alta operatie dentara des intalnita este rezectia apicala ce presupune eliminarea unei infectii prezente la varful radacinii, prin inlaturarea acestuia. Solutia este pusa in aplicare doar atunci cand tratamentul endodontic nu a avut rezultatele asteptate si este evitata de multi pacienti din cauza ca se apeleaza la chirurgie, provocand teama.

De asemenea, rezectia apicala este ultima incercare de a salva un dinte, in timp ce evitarea acesteia duce la dezvoltarea infectiei si in cele din urma la aparitia mai multor complicatii, ultimul pas fiind pierderea dintelui respectiv.

Implantul dentar

Acest tratament reprezinta cea mai buna optiune pentru cei care au pierdut un dinte, intrucat este nevoie de acoperirea spatiului lasat liber pentru a preveni migrarea celorlalti dinti, proces care afecteaza ocluzia si functionalitatea cavitatii.

Implantul se insereaza in os, inlocuind pe aceasta cale radacina dintelui natural, urmand ca dupa o perioda de cateva luni de vindecare, sa se aplice si coroana dentara. In plus, pacientii se bucura de rezultate grozave, pentru ca implantul reda estetica mult dorita, in timp ce dintele inlocuit isi recapata toate functiile.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil