VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Pedodontie

Inhalosedare Tratament Fara Durere la 3D Dental Tineretului

Pedodontia este ramura stomatologiei care se ocupa cu ingrijirea cavitatii bucale a copiilor, putine cabinete fiind pregatite in cele mai potrivite conditii pentru ca cei mici sa se simta bine pe durata tratamentelor.

Astfel, parintii isi pot aduce cu incredere copiii la clinica 3D Dental, fiind recomandat ca prima vizita sa aiba loc inca de la o varsta frageda, intrucat aceasta este o ocazie potrivita pentru specialisti sa poata analiza si identifica eventuale probleme prezentate de copilasi.

De asemenea, cei mici vor putea invata mai multe despre cum sa isi ingrijeasca dintii si cum sa previna afectiunile dintilor.

Anestezia la copii

Cea mai des aplicata procedura in cazul copiilor este extractia dintilor, interventie pentru care este nevoie de anestezie, iar printre efectele acesteia se numara amortirea buzelor, dintilor, obrazului, fapt care poate produce disconfort.

Este important ca cei mici sa fie bine hraniti inainte de acest moment, intrucat acestia nu vor mai putea manca pana la trecerea efectului. In plus, dupa o extractie acestia nu trebuie sa se scarpine, sa atinga sau sa manance in zona respectiva, intrucat exista riscul de stimulare a sangerarii.

De asemenea, gura nu trebuie clatita pret de cateva ore, fiind esential ca acea zona sa fie evitata pe cat de mult posibil.

Eruptia dentara la copii    

In total sunt 20 de dinti de lapte care, in majoritatea cazurilor, se dezvolta pana la varsta de 3 ani, intr-o ordine diferita de la un copil la altul.

Momentul eruptiei poate fi unul dificil pentru cei mici, deoarece apar disconfortul si durerea la nivelul gingiilor, motiv pentru care acestia trebuie temperati. Dantura permanenta incepe sa se dezvolte pe la 6 ani, urmand ca cei 28 de dinti sa se dezvolte in anii ce urmeaza. La aceasta cifra se adauga, 4 masele de minte, care vor aparea sau nu in momente diferite.

Sanatatea dintilor de lapte                                                               

Este important ca cei mici sa constientizeze importanta periajului dentar, deoarece anumite probleme prezentate de dintii de lapte vor putea fi transmise si catre dintii definitivi.

In plus, acestia ajuta la masticatie si vorbire, pregatind spatiul pentru eruptia danturii definitive, insa si pentru dezvoltarea corespunzatoare a oaselor fetei.

Daca sunt efectuate controale periodice la medicul pedodont, atunci pot fi prevenite numeroase afectiuni ale cavitatii orale, iar cei mici se vor putea obisnui cu scaunul dentistului, fara a dezvolta fobii, care de multe ori se transmit chiar si pana la varste mai avansate.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil