VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Plomba Dentara

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Tineretului
Cea mai comuna afectiune cu care se confrunta aproape toate persoanele de-a lungul timpului sunt cariile dentare, acestea fiind intalnite atat in cazul copiilor, cat si al adultilor.

Semnele initiale sunt nesemnificative, motiv pentru care sunt adesea ignorate, insa din pacate, majoritatatea pacientilor ajung la cabinet in fazele mai avansate, dupa ce durerea apare deja.

In schimb, cariile ataca treptat atat dintii, cat si radacinile lor, acestea ramanand expuse ca urmare a fenomenului de retractie gingivala.

Mai devreme sau mai tarziu orice persoana se poate confrunta cu urgente stomatologice, acestea fiind reprezentate de dureri insuportabile cauzate de diferiti factori.

Sunt putine cabinetele unde cazurile pot fi tratate, insa la noi acestea sunt puse pe primul loc pentru alinarea durerii, iar mai apoi indepartarea cauzei.

Se folosesc cele mai noi echipamente de catre medici cu experienta care au abilitatile necesare pentru a trata chiar si cele mai complexe cazuri.

Diferite cauze

Exista mai multe cauze care favorizeaza dezvoltarea cariilor, iar cel mai comun factor este reprezentat de placa bacteriana care nu este inlaturata prin intermediul periajului zilnic, insa alte cauze sunt si stresul, fumatul, consumul de bauturi alcoolice in exces sau de bauturi ce contin coloranti (Cola, Fanta), alaturi de o dieta dezechilibrata.

Simptome

In prima faza, pacientii vor putea observa mici pete aparute la nivelul danturii alaturi de halena, insa treptat va aparea si o sensibilitate crescuta la consumul de mancaruri si bauturi reci sau fierbinti. Ulterior, dupa ce cariile avanseaza, acestea vor provoca si durere.

Tratament                                                                   

Tratarea cariilor implica un proces destul de usor de pus in practica, apelandu-se la „plomba” dentara pentru a putea reconstrui zona dintelui ce a fost distrusa.

Exista mai multe tipuri de plombe pregatite din diferite materiale, care mai de care mai potrivite, iar foarte des intalnite sunt cimenturile speciale, cunoscute pentru faptul ca se aseamana cu nuanta initiala a dintilor, dar si pentru o lunga durata de viata.

Evolutia tehnologica si-a pus amprenta asupra domeniului stomatologic, astfel ca astazi sunt disponibile versiuni mult imbunatatite ale solutiilor folosite in trecut, iar aceste substante compozite folosite se pot adapta pentru majoritatea cazurilor.

Culoarea acestora se adapteaza la fiecare situatie pentru a se potrivi de minune, iar cei din jur nu vor observa plomba dentara.

Prevenirea cariilor                

Este foarte important ca aceste carii sa fie tratate inca din stadiile incipiente, cand procedurile sunt mult mai usor de pus in practica, in caz contrar pot aparea numeroase complicatii, in cele din urma ajungandu-se chiar si pana la pierderea prematura a dintilor.

Controalele periodice sunt recomandate deoarece reprezinta ocazia ideala de a descoperi orice inceput de carie, multe dintre acestea fiind localizate in zone dificil de depistat cu ochiul liber de catre pacienti.

De asemenea, si respectarea igienii orale este esentiala, fiind necesar un periaj al dintilor de minim doua ori pe zi, alaturi de folosirea atei dentare dupa fiecare masa.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil