VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Proteze Dentare

Tratamente Rapide la 3D Dental Tineretului

Despre Protezele Dentare

Exista foarte multe probleme ale cavitatii orale care pot duce la pierderea dintilor, iar edentatia este un fenomen care trebuie combatut, intrucat in caz contar poate aduce alte prejudicii.

Printre solutiile se inlocuire a dintilor se numara implanturile dentare, insa si protezele fixe sau mobile, prima dintre acestea fiind necesara atunci cand lipsesc mai multi dinti, insa cand totusi exista cativa pentru sustinere, iar pentru edentatia totala se poate apela la protezele mobile.

Ce sunt protezele dentare?

Acestea reprezinta niste lucrari protetice care au rolul de inlocuire a dintilor lipsa, fiind confectionate din diferite materiale, in functie de preferinte si necesitati. De cele mai multe ori, cele mobile sunt din metal, ceramica sau zirconiu si promit o estetica foarte buna, iar cele mobile adesea dispun de un schelet metalic pentru sustinere. Ambele variante ajuta la redarea zambetului si increderii pacientilor, avand o lunga durata de viata daca sunt ingrijite in mod corespunzator.

Care este procedura?                  

Inainte ca acestea sa fie confectionate este nevoie ca pacientii sa se prezinte la un control, iar dupa analiza facuta de medic vor fi prezentate posibilitatile. In anumite situatii poate fi nevoie de extractia altor dinti pentru aplicarea protezelor, in timp ce dintii de sustinere trebuie slefuiti si pregatiti in acest sens.

Dupa care se amprenteaza arcadele pentru testarea ocluziei, iar pe baza acestora si pe stransa colaborare a stomatologului cu tehnicianul dentar se vor putea pregati protezele adecvate. La ultima sedinta acestea vor fi aplicate, iar pacientii vor fi instruiti cu privire la modalitatile de intretinere.

Variante

In functie de fiecare caz in parte se pot gasi mai multe solutii de restaurare. Astfel, foarte des intalnite sunt protezele fixe, care de cele mai multe ori includ cel putin 3 elemente, fiind potrivite pentru cei care au pierdut dintre dintii anteriori.

Proteza partiala este folosita atunci cand din diferite motive nu se poate aplica una fixa, in timp ce proteza imediata este confectionata pentru a fi purtata temporar, pana la finalizarea celei finale.

De asemenea, proteza totala este pregatita pentru inlocuirea tuturor dintilor de pe ambele arcade, fiind o solutie la care de cele mai multe ori apeleaza persoanele trecute de prima tinerete.

In schimb, cea mai buna si recomandata modalitate de inlocuire a dintilor este apelarea la implanturile dentare, cu toate ca aceasta solutie se poate dovedi a fi destul de costisitoare, insa acestea aduc cele mai bune rezultate, rezultatul fiind identic cu cel al dintilor naturali.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil