VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Sinus Maxilar

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Tineretului

De- lungul timpului numeroase persoane sufera din cauza afectiunilor inflamatorii ale sinusurilor maxilare, acestea fiind influentate de temperaturile scazute, aerul umed si poluat, in urma carora membrana mucoasa creste in dimensiuni.

Care sunt cauzele?

Exista mai multe afectiuni sau actiuni care pot duce la afectarea sinusurilor, precum rinita, abcese, plombe care nu au fost pregatite in mod corespunzator sau extractiile care prezinta efecte secundare. Cu toate acestea, pacientii mai pot fi afectati si din cauza imunitatii scazute, aspect des intalnit, in special, pe durata sezonului rece, insa si suflarea nasului cu o forta prea mare poate crea prejudicii.

Alte cateva bacterii pot favoriza aparitia problemelor la nivelul sinusurilor maxilare, preoponderent la cei care sufera din cauza unor afectiuni ce ataca sistemul imunitar, precum virusul HIV sau leucemie.

Conform specialistilor, in peste 50% din cazuri, sinuzita apare ca urmare a actiunii unor bacterii, facandu-si de multe ori aparitia chiar si dupa o simpla raceala. De asemenea, cei care sufera de deviatie de sept, polipi sau oricare alta boala similara, sunt mai predispusi la dezvoltarea acestei afectiuni.

Care sunt simptomele?                 

De multe ori simptomele sunt asociate altor probleme, motiv pentru care initial se poate pune un diagnostic gresit, intrucat printre semne se numara o senzatie de puternica presiune in zona obrajilor, dureri de cap, nasul care se infunda foarte des si devine enervant, alaturi de scaderea capacitatii de a mirosi.

Insa la toate acestea se mai pot adauga si febra, ameteli, senzatia de greata, scaderea poftei de mancare, aspecte care impreuna devin foarte deranjante, iar pacientii se confrunta cu o stare de tensiune.

Cum se identifica problema?

Pentru a putea depista aceasta problema, pacientii sunt nevoiti sa efectueze mai multe radiografii, la nivelul sinusurilor, dar si al dintilor, pe langa analizele obisnuite de sange.

De asemenea, este nevoie de realizarea unui examen al bacteriilor prezente in secretii, pentru a se putea constata natura acestora si nu in ultimul rand, trebuie sa se urmeze o consultatie la stomatolog, insa doar in anumite situatii.

Care este tratamentul?               

Problemele sinusurilor maxilare se pot trata atat pe cale chirurgicala, cat si cu ajutorul medicamentatiei adecvate.

Este esentiala identificarea si inlaturarea tuturor factorilor care duc la inflamatiile regiunii, insa exista si cateva recomandari, aparent banale, de care pacientii ar trebui sa tina cont, precum evitarea consumului de bauturi de la frigider, sa se evita purtarea papucilor umezi pe timp de ploaie, dar si sa se apeleze la sosete si incaltaminte groase si calduroase pe durata sezonului rece.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil