VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Stomatologie in Rate

Pentru a veni in ajutorul tau ProDent Clinic a introdus diferite modalitati de plata accesibile, pentru a putea achita contravaloarea serviciilor stomatologice in rate fara dobanda!

Card Avantaj 12 rate fara dobanda
Alpha Card 12 rate fara dobanda
ING Card 12 rate fara dobanda sau 24/36 rate cu dobanda

ProDent Clinic ofera pacientilor solutii financiare de plata in 12 rate egale fara dobanda (salariu minim net 1500 de lei) , fara avans , fara a va deplasa la banca, tratamentul incepe imediat, dupa numai 5 minute de la completarea formularului . ProDent Clinic va ofera posibilitatea de a platii servicile stomatologice in 24/36 rate egale cu o dobanda de 12%.

Pentru a beneficia de aceasta solutie financiara, trebuie sa va prezentati la ProDent Clinic cu buletinul si sa completati un formular, apoi veti incepe tratamentul.

Pentru persoanele care au venitul net lunar mai mic de 1500 de lei se acorda servicii de plata in 12 rate egale cu dobanda de 8.95%. Creditul poate fi extins pe o perioada de  maxim 5 ani.

Criterii de Eligibilitate:

  • Cetatenia romana
  • Varsta : 18-64 ani
  • Vechime : minim 1 an in campul muncii si minim 3 luni vechime la ultimul angajator

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil