VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Tratamente Laser

Laserul dentar este dovada evolutiei tehnologice in domeniul stomatologiei, unde pacientii se pot bucura de tratamente fara durere.

Inhalosedare / Sedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Stomatologie Laser

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Tineretului

Evolutia tehnologica este un fenomen continuu care a inclus si domeniul stomatologic, astfel ca in ziua de azi pacientii se pot bucura de cele mai moderne tratamente si solutii pentru remedierea problemelor prezentate.

De asemenea, numeroase persoane care isi amana tratarea problemelor prezente la nivelul cavitatii bucale, o fac din cauza fricii de dentist sau de durere.

In schimb, odata cu folosirea laserului in cadrul tot mai multor tratamente, procedurile sunt mult mai usor de efectuat, mai confortabile si mai rapide.

Avantajele aduse de laser

In primul rand, marea majoritate a tratamentelor nici macar nu implica anestezie si nici nu sunt necesare suturile, fiind redusa sangerarea datorita faptului ca vasele sanguine se coaguleaza.

Mai mult, riscul infectiilor scade simtitor, intrucat zonele in care se intervine sunt sterilizate automat cu ajutorul laserului.

De asemenea, nici nu se aduc prejudicii in zonele invecinate zonei de interventie, in timp ce procesul de vindecare este cu pana la 80% mai rapid.

Tratamentele pot fi mult mai precise datorita laserului si pot fi urmate chiar si de catre femeile insarcinate sau copii. In plus, disconfortul urmat interventiei este mult minimalizat.

Diferite tehnologii disponibile

WaterLase are rolul de a inlocui instrumentele stomatologice clasice precum freza sau bisturiul, fiind ideal pentru cei care prezinta frica de dentist.

Tratamentele se desfasoara intr-o perioada mai scurta de timp, pacientii se bucura de mai mult confort, este nevoie de anestezie doar in cazuri rare, iar vindecarea se face mai repede.

Aceasta tehnologie se foloseste de aer si apa, care sunt pulverizate continuu pe durata tratamentului, astfel incat locul in care se intervine sa fie hidratat pentru mai mult confort.

Albirea dentara si combaterea parodontozei             

Tehnologia Epic este folosita in special in cadrul tratamentelor pentru combaterea parodontozei, indiferent de complexitatea cazului.

Pe aceasta cale se evita mult temutele interventii chirurgicale, iar pacientii se vor putea bucura de numeroase avantaje.

De asemenea, si albirea dentara reprezinta o procedura foarte des intalnita in domeniul stomatologiei, pacientii avand la dispozitie mai multe optiuni din care sa aleaga.

Insa laserul este ideal pentru cei care isi doresc rezultate grozave in cel mai scurt timp. Tratamentul presupune aplicarea unui gel de protectie la nivelul gingiilor, urmand ca mai apoi dintii sa fie acoperiti cu un gel special, in timp ce laserul stomatologic are rolul de a activa substantele benefice ale gelului, iar pacientii sa se poata bucura de cele mai bune rezultate intr-un timp record.

Contact

0732.060.050

office@3d-dental.ro

Bulevardul Tineretului nr 47, bl 57. sc B, ap 37

    BarbatFemeieCopil